FAMILY TAKAFUL

Banding beza sumbangan pelan takaful dalam  5 saat


MULA DI SINI

Matlamat asas Takaful adalah memberikan perlindungan daripada kerugian wang yang disebabkan oleh sesuatu kontigensi atas faktor risiko peribadi. Wang anda dapat diselamatkan daripada keluar dari poket apabila berlaku musibah besar seperti kemalangan, kematian, atau didiagnos penyakit kritikal. Tetapi ada syaratnya iaitu anda perlu memberi sumbangan berkala kepada tabung yang telah dipersetujui, dipantau, diselia oleh syarikat yang diperakukan oleh Bank Negara Malaysia yang dipanggil sebagai Operator Takaful.

Dalam ayat yang mudah

Anda meninggal, kami beri manfaat Takaful untuk waris anda

Anda sakit kritikal, kami beri manfaat Takaful untuk anda

Anak anda hendak melanjutkan pelajaran ke IPT, kami beri maafaat Takaful untuk anak anda

Anda ingin bersara, kami beri manfaat Takaful untuk persaraan anda

Kelebihan kami

Anda berpeluang  membanding beza anggaran jumlah sumbangan bulanan hampir kesemua produk Hibah Takaful yang berada dalam pasaran, dalam masa yang sangat pendek tanpa perlu merujuk kepada ejen-ejen yang berbeza. Dalam masa terdekat , kami juga akan menyediakan perbandingan quotation untuk kad perubatan, perlindungan penyakit kritikal, pelan persaraan dan pelan pendidikan

Kami percaya jika ilmu kewangan dipraktikkan dengan betul, maka kita boleh mencapai matlamat yang diimpikan. Anda ditawarkan untuk mengikuti perkongsian blog dan artikel pendek kami yang berfokuskan kepada  topik kewangan peribadi. 

5 SAAT PRE-QUOTATION

©Seriouslytakaful.com 2021-2023. All rights reserved